ETJA bio olejek kosmetyczny KONOPNY 50ml Powiększ zdjecie

ETJA Bio Olej Konopny 50ml

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 15 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 15 punktów może być zamienione na jeden bon o wartości 0,00 zł.


ETJ-8

Nowy produkt

EKOLOGICZNY OLEJEK KOSMETYCZNY KONOPNY 50ml Olej z konopi jest jedynym olejem naturalnym charakteryzującym się idealną proporcją NNKT, pełniącą kluczową rolę w metabolizmie lipidów w organizmie człowieka. Polecany do skóry dojrzałej, tłustej z trądzikiem oraz przy zapaleniach skórnych.

Więcej szczegółów

Dostępny

Ostatnie sztuki w magazynie!

15,99 zł brutto

netto: 13,00 zł

Stawka vat: 23 %

EKOLOGICZNY OLEJEK KOSMETYCZNY KONOPNY 50ml Olej z konopi jest jedynym olejem naturalnym charakteryzującym się idealną proporcją NNKT, pełniącą kluczową rolę w metabolizmie lipidów w organizmie człowieka. Polecany do skóry dojrzałej, tłustej z trądzikiem oraz przy zapaleniach skórnych. Olej z konopi, dzięki swoim właściwością wykazuję wysoki działanie odżywcze, immunostymulujace, regeneracyjne i przeciwstarzeniowe. Wpływa korzystnie na strukturę i wygląd skóry, która staje się bardziej elastyczna i uzyskuje za sprawą zawartego chlorofilu ładniejszy koloryt. Przy systematycznym stosowaniu wszelkiego typu podrażnienia i chorobowe stanyzapalnejak egzemaorazłuszczyca ulegają złagodzeniu.Za sprawą lekkiej formuły i przeciwalergicznemu działaniu stosowany jest w kosmetykach dla dzieci. Wrażliwy na wyższe temperatury dlatego powinien być przechowywany w lodówce. Przeznaczony do skóry mieszanej oraz tłustej z trądzikiem, przy zapaleniach skórnych. skład: 100% olejek konopny* *posiada certyfikat BCS DE-ӦKO Po użyciu zakręcać buteleczkę i przechowywać w chłodnym miejscu. pochodzenie: Kanada

Napisz opinię

ETJA Bio Olej Konopny 50ml

ETJA Bio Olej Konopny 50ml

EKOLOGICZNY OLEJEK KOSMETYCZNY KONOPNY 50ml Olej z konopi jest jedynym olejem naturalnym charakteryzującym się idealną proporcją NNKT, pełniącą kluczową rolę w metabolizmie lipidów w organizmie człowieka. Polecany do skóry dojrzałej, tłustej z trądzikiem oraz przy zapaleniach skórnych.

Produkty powiązane